بازار تولید ارده سفید

بازار تولید ارده سفید-tahini.ir

ارده سفید چیست؟

اگر از طرز تهیه ارده بی‌اطلاع هستید باید بگوییم که ارده سفید همان کنجد است که با شدت بالا کوبیده و ساییده شده است، بدون اینکه کمترین ماده شیمیایی در آن تلفیق گردد. برای تهیه ارده سفید در  ابتدا دانه‌های کنجد را در بعد زمانی ۶ ساعته در آب قرار می‌‌گیرند تا کاملا خیس شود و پوسته نازک قهوه‌ای رنگ آن کاملا جدا شده و روی آب بماند. دانه‌های باقی‌مانده و بدون پوست در کنار هم قرار می‌گیرند و با دستگاه کاملا له و در هم آمیخته می‌شوند تا جایی که یک خمیر کاملا نرم و یکدست با طعم و عطر بی‌نظیری ایجاد گردد. این ماده خمیری شکل همان ارده است. بازار تولید ارده سفید بدین خاطر رونق دارد چون این محصول غذایی دارای ارزش غذایی بسیار فراوانی است و استقبال مصرف کنندگان از خرید این محصول در بازار بسیار خوب می باشد.

یکی از عوامل مهم و شاید مهم ترین عامل رغبت تولید کنندگان و فعالن صنعت غذایی کشور به تولید و عرضه یک محصول غذایی، مورد توجه بودن و وجود تقاضا برای خرید آن محصول در بازار است از این رو با توجه به تقاضای بالا برای خرید ارده سفید در ایران برای مصرف وعده صبحانه، تولید کنندگان محصولات کنجدی نیز به تولید این محصول توجه زیادی دارند.

 

مزیت‌های استفاده از ارده سفید:

  • کاهش کلسترول و چربی خون

شاید برخی به اشتباه گمان ‌می‌برند در صورت دچار بودن به کلسترول یا چربی خون، با منع مصرف ارده سفید همراه هستند؛ در حالی که این ماده خوراکی در این شرایط مفید به فایده محسوب می‌گردد البته در صورتی‌که به میزان متناسب و متعادلی در طول هر هفته و ماه مصرف شود.

  • تامین کلسیم

ارده را می‌توان یک منبع بسیار غنی به جهت تامین کلسیم معرفی نمود که به سبب تامین کلسیم مورد نیاز بدن، به شکل معجزه‌آسایی موجب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان‌ها خواهد گشت.

  • یک ماده غذایی کامل برای کودکان

توصیه داریم که حتما مصرف ارده سفید در برنامه غذایی روزانه کودکتان بگنجانید. چراکه کودکان وابسته به تحرک بالایی که دارا هستند نیازمند انرژی بسیاری خواهند بود.

  • پیشگیری از سرطان

جالب است بدانید که در هر دانه از کنجد، سرشار از حجم زیادی از مواد غذایی حاصل  آنتی اکسیدان است که در بدن با قدرت قابل توجهی از ایجاد سرطان ممانعت می‌کند.

  • بهبود بیماری‌های رحم در خانم‌ها

طبع ارده قاعده آور است و مصرف آن  می‌تواند بسیاری از بیماری های رحم را بهبود بخشد. بهتر است تا خانم‌ها ارده سفید را در برنامه صبحانه خود قرار دهند.

 

 

طبع ارده سفید چگونه است؟

طبیعت و مزاج ارده کاملا گرم و تر است. و سرشار از مواد مغذی بی‌نظیری می‌باشد که عبارتند از:

  • ترکیبات فنلی
  • لینولئیک اسید
  • اولئیک اسید
  • تیامین
  • کلسیم
  • آهن
  • فسفر
  • مس
  • روی
  • سلنیوم
  • اسید های چون لیزین، تریپتوفان، متیونین و پروتئین
  • جایگاه ارده سفید در در طب سنتی

ارده دارای طبع به شدت گرم می‌باشد و در طب سنتی توصیه می‌شود که به همراه عسل مصرف شود. البته مصرف بیش از اندازه آن به هیچ وجه توصیه نخواهد گشت زیرا بسیار سنگین و دیر هضم بوده و با ایجاد سیری، با کاهش اشتها در وعده‌ها اصلی همراه می‌گردد. این ماده غذایی بقدری انرژی زا است که می‌تواند میزان عمده‌ای از انرژی مورد نیاز ورزشکاران را تامین کند. در طب سنتی بر استفاده ارده سفید در فصول سرد سال بسیار تاکید ورزیده می‌شود. ارزش غذایی این ماده بقدری زیاد است که می‌تواند در جایگاه یک وعده غذایی کامل قرار گیرد.

 

استفاده از ارده سفید چه مضراتی را به دنبال دارد؟

همانطور که بیان داشتیم به سبب انرژی قابل توجه که ارده سفید دارا است، کالری زیادی را به بدن وارد می‌کند. توجه داشته باشید که اگر از آن دسته از افراد کم تحرک به حساب می‌آیید، باید بدانید با مصرف بیش از اندازه ارده، باید منتظر میزان قابل توجهی اضافه وزن باشید. اگر به دیابت مبتلا هستید و انسولین مصرف می‌کنید، بهتر است که در مصرف ارده احتیاط بالایی به خرج دهید.

 

بهترین روش نگهداری از ارده سفید:

توجه داشته باشید که در بازار تولید ارده سفید، این ارده به سبب تهیه گشتن از کنجد سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که با قرارگیری در دمای بالا، چربی‌هایش اکسید می‌گردند و خطرزا خواهد بود. بنابراین برای بهره بردن از تمامی خواص بی‌نظیر این نوع ارده بهتر است که نحوه نگهداری از آن را به درستی رعایت نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *