بزرگ ترین تولیدی ارده شیره انگور
برای پیدا کردن بزرگترین مراکز تولیدی ارده شیره انگور و برقراری ارتباط با آن ها توصیه می شود در سایت های اینترنتی جست وجو های لازم را انجام داده و برند های معبتر را شناسایی کرد.
از گذشته تا کنون از ترکیب ارده و شیره انگور به عنوان یک وعده ی غذایی بسیار مقوی و پرانرژی به خصوص برای صبحانه استفاده می شده و در حال حاضر نیز بسیاری از پزشکان تغذیه به نوجوانان و جوانان توصیه می کنند این ماده غذایی را در برنامه ی خود قرار دهند. تاجران و فروشندگان فرآورده های کنجدی برای خرید عمده ارده و شیره انگور به صورت جداگانه بهتر است بزرگترین مراکز تولیدی این محصولات را پیدا کرده و اقدام به برقرار ارتباط با آن ها نمایند.
تولید ارده شیره انگور به شیوه سنتی
در فصل سرد سال تولید و فروش ارده شیره انگور بسیار رونق دارد و با کم شدن به یک باره دمای هوا در فصل سرد سال مصرف ارده شیره برای مقاوم سازی بدن در برابر سرما بسیار توصیه می شود.
در ارده شیره مواد معدنی و پر خاصیت بسیار فراوان است و می توانید با مصرف این ماده خوشمزه انرژی مورد نیاز در روز را برای بدن خود تامین کنید و مصرف روزانه ارده شیره باعث می شود کالری مورد نیاز بدنتان نیز به سادگی تامین شود.
این ماده غذایی بسیار کم حجم و در عین حال پر خاصیت است که برای کودکان و افراد میانسال بسیار مفید و مقوی است و سلامتی را به بدن آن ها هدیه می کند.
آشنایی با روش تهیه شیره انگور به شیوه سنتی
برای تهیه شیره انگور با کیفیت باید سه مرحله را پشت سر گذاشت که در ادامه برایتان خواهیم گفت:
- در ابتدا باید اقدام به تهیه انگور هایی کنید که دارای دانه های درشت و شیرین هستند و سپس آب انگور ها را بگیرید
- بعد از ابگیری انگور ها باید به آن خاک رس اضافه کنید و اقدام به صاف کردن آن نمایید
- سپس باید آن را روی حرارت قرار دهید تا به قوام بیاید و پخته شود
نکته ای که در این میان وجود دارد این است که نباید شیره انگور بیش از حد سفت شود چرا که بعد از سرد شدن شیره سفت تر خواهد شد اگر سفتی شیره زیاد باشد بعد از خنک شدن شبیه سقز خواهد شد و غلظت آن مناسب نخواهد شد.
همچنین خاک رس مورد استفاده در این زمان به نام خاک سفید یا خاک شیره شناخته می شود.
خاک محیطی قلیایی دارد و برای خنثی کردن شیره انگور که به شیوه سنتی آماده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.
آشنایی با خواص ارده و شیره انگور
بزرگ ترین تولیدی ارده شیره انگور در شهر هایی است که در آن انگور و کنجد فراوانی وجود داشته باشد. این محصول دارای خواص بسیار زیادی است که در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره خواهیم کرد.
- ارده شیره انگور محصولی است انرژی زا که مناسب برای فصول سرد سال می باشد
- این محصول خاصیتی انتی ترومبوتیک دارد با مصرف آن می توانید از لخته شدن خون جلوگیری کنید
- اگر کلسترول خون شما بالا است می توانید با مصرف ارده شیره انگور سطح کلسترول خون خود را پایین بیاورید
- با مصرف ارده شیره انگور فشار خون و ضربان قلب خود را تنظیم کنید
- با مصرف روزانه ان می توانید کلسیم مورد نیاز بدنتان را تامین کنید
- ارده شیره انگور برای مقاوم سازی استخوان ها درمان استخوان درد مقاوم سازی دندان ها بسیاری مناسب است
- ارده شیره دارای پروتیین بالایی است و به دلیل وجود اسید فولیک در آن برای بانوان باردار بسیار توصیه می شود
- ارده و شیره دو ماده ای هستند که هر دو دارای آهن فراوانی می باشند که برای از بین بردن خستگی و ضعف و بی حالی در روز بسیار مفید هستند
- به دلیل وجود آهن و منیزیم ارده و شیره برای افرادی که از خواب رفتن دست و پا و گز گز کردن آن ها رنج می برند بسیار مفید واقع شده است.
- ارده و شیره محصولی است برای نرم کردن سینه نیز بسیار توصیه می شود
- ماده ای ملین دار است و برای رفع یبوست مناسب می باشد
- درمان کننده اختلالات کبد و کلیه است
- با مصرف روزانه می توان سلول های عصبی و تقویت حافظه کودکان را فعال کرد