قیمت حلوا شکری ساده تحت تاثیر عوامل مختلف مانند: هزینه دستمزد نیروی کار، کیفیت محصول نهایی، صادراتی بودن یا نبودن و میزان عرضه و تقاضا است اما تولیدکنندگان با تلاش خود در صدد آن هستند که از میزان اثر منفی برخی از این عوامل بکاهند به گونه ای که با استفاده از شیوه های جدید بازاریابی و اشکال مختلف عرضه مانند حلوا شکری بسته بندی 250 گرمی و سایر اندازه ها، مانع از افزایش قیمت ها شوند.
طرز تهیه حلوا شکری خانگی
شما می توانید با آشنایی با نحوه تهیه حلوا شکری خانگی، نسبت به تولید آن اقدام نموده و از فواید بیشمار آن بهره مند گردید.
مواد اولیه لازم برای تهیه 300 گرم حلوا شکری به شرح ذیل می باشد همچنین برای تهیه مقادیر بیشتر، با رعایت نسبت ها، می توانید به همین شیوه عمل نمایید:
- آرد ارده 150 گرم
- شیره انگور 50 گرم
- کره 50 گرم
- پودر هل و گلاب به مقادیر کافی
- آب نصف لیوان
- پسته به میزان لازم
در ابتدای امر ارده را در تابه ای قرار داده و سپس شعله گاز را بر روی درجه ملایم قرار می دهیم و همزمان نیز مخلوط را هم زده تا تمام قسمت های آن به یک اندازه تفت داده شود و از سوختن آرد جلوگیری بعمل آید. پس از آنکه آرد ارده رنگ قهوه ای کمی تیره به خود گرفت آن را از روی شعله گاز برداشته و آب را کم کم بدان اضافه نموده و مخلوط را کامل هم می زنیم تا یکدست شود سپس آن را بر روی شعله گاز گذاشته و همزمان با گرم شدن دوباره، شیره انگور را به آن اضافه می نماییم البته در نظر داشته باشید که قبل از به جوش آمدن مواد، شیره را با آرد و آب بطور کامل مخلوط کنیم زیرا شیره انگور با حرارت بالا و مستقیم به سرعت تغییر شکل و مزه می دهد.
حال به مخلوط بدست آمده پودر هل و گلاب اضافه کرده و کره ای که تازه از یخچال در آمده و با وردنه ورز داده شده را با دست، به خورد محتویات ظرف می دهیم و به محض تکمیل شدن فرایند، روی ظرف سلفون کشید و در یخچال می گذاریم، پس از یک ساعت پودر پسته را روی آن پاشیده و با چاقو حلوا شکری را برش می زنیم تا در وعده های جداگانه آن را نوش جان کنیم.
سفارش عمده حلوا شکری ساده
برند ما برای تسهیل امر خرید توسط مشتریان و همچنین تسریع فرایند های فروش، امکان سفارش حلوا شکری ساده را به صورت عمده فراهم کرده است و با این کار علاوه بر حذف واسطه گری، از تحمیل هزینه های اضافی بر مشتریان نیز جلوگیری می نماید.