تولید کننده حلوا ارده خرما

تولید کننده حلوا ارده خرما -tahini.ir

خرما و کنجد دو ماده اولیه ارزشمندی هستند که در تهیه و تولید حلوا ارده از آنها استفاده می شود و تولید کننده های این محصول غذایی ارزشمند تلاش دارند تا بهترین محصول را با این مواد طبخ کنند. با توجه به ارزش غذایی فراوان و بسیار زیاد حلوا ارده ، مصرف این محصول غذایی در وعده صبحانه توصیه می شود زیرا پزشکان و متخصصین علوم تغذیه همواره بر این باورند و توصیه می کنند که باید در وعده صبحانه محصولات غذایی مقوی و تازه مصرف شود تا انرژی مورد نیاز بدن تامین گردد. حلوا ارده خرما به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم بی‌نظیر هواداران زیادی دارد، از این رو این محصول تولید کننده های بسیاری در  سراسر ایران به خصوص اردکان یزد دارد که تولید کننده حلوا ارده خرما به صورت سنتی و صنعتی هستند.

حلوا ارده خرما چیست

حلوا از دسرهای است که در بسیاری از کشورهای شرقی رایج است، یک شیرینی بسیار معطر با فواید غیرقابل تصور است. حلوا ارده بر پایه کنجد است و برای اینکه شیرینی طبیعی داشته باشد به آن خرما اضافه می کنند و فواید آن چندین برابر می شود. حلوا ارده خرما در واقع  یک شیرینی ایرانی است که از دانه‌های کنجد تهیه می‌شود که پس از برشته شدن به صورت خمیری در می‌آیند . این غذا سرشار از چربی است، همچنین شیرینی مطبوعی دارد.

ترکیبات حلوا ارده خرما چیست؟

حلوا ارده خرما بر پایه کنجد و خرما است و هیچ ماده افزودنی دیگری به آن اضافه نمی شود. این محصول در کنار خواص بیشماری که دارد کالری بالایی دارد

حلوا سرشار از کالری، حاوی لیپید، کربوهیدرات و سایر قندها است. در 100 گرم ازحلوا مواد مغذی زیر  وجود دارد:

کالری: 469 کالری

سدیم : 195 میلی گرم

پتاسیم : 187 میلی گرم

کربوهیدرات : 60 گرم

پروتئین : 12 گرم

کلسیم : 33 میلی گرم

منیزیم : 218 میلی گرم

آهن : 4.5 میلی گرم

ویتامین B6 و ویتامین C را نیز خواهید یافت.

فواید حلوا ارده خرما

حلوا ارده خرما اگرچه کالری و قند بالایی دارد، اما فواید سلامتی جالبی دارد . به خصوص از نظر کلسیم سخاوتمندانه است و خیلی سریع احساس سیری به ارمغان می آورد . با خوردن کمی از این شیرینی به سرعت سیر خواهید شد. اگر از رژیم لاغری پیروی می کنید ، می توانید از این شیرینی لذت ببرید. اما مراقب باشید که آن را در حد اعتدال مصرف کنید تا از این فواید زیر  بهره ببرید:

 

  • کاهش کلسترول و تری گلیسیرید

برخی از مطالعات نشان داده اند که خوردن دانه ها می تواند سطح کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید را کاهش دهد، که هر دو از عوامل افزایش خطر بیماری قلبی هستند. چربی های خوب کنجد به طور قابل توجهی بیشتر از چربی های اشباع شده است که تنها 15 درصد از کل محتوای آن را تشکیل می دهند.

  • کاهش فشار خون

فشار خون بالا یک عامل خطر برای بیماری های قلبی و سکته است و دانه های کنجد منبع غنی منیزیم است که به تنظیم بهتر فشار خون کمک می کند.

  • تقویت استخوان ها

حلوا ارده  خرما  ماده معدنی بسیار مهم برای سلامت استخوان‌های ما است. این محصول  همچنین حاوی منگنز و روی است.

  • منبع خوبی از ویتامین های گروه B است

و خوشبختانه ما ایت ویتامین ها را در حلوا ارده شکری می توانیم دریافت کنیم . این ویتامین ها تیامین (B1)، نیاسین (B3) و ویتامین B6 هستند. آنها برای بسیاری از فرآیندهای بدن ضروری هستند، اما برای عملکرد مناسب سلولی و متابولیسم ما مهمتر هستند.

  • کمک  به ساخت گلبول قرمز

بدن ما برای ساخت گلبول های قرمز به مواد مغذی زیادی نیاز دارد. کنجد و خرما سرشار از آهن، مس و ویتامین B6  هستند.

  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی

 مصرف کنجد باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی کلی در بدن می شود. علاوه بر این، اجزای خاصی از دانه نوعی ویتامین E را ایجاد می کند که اثر آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد. در فرآورده آن یعنی حلوا ارده شکری نیز این خاصیت حفظ شده است.

  • تعادل هورمون های یائسگی

حلوا ارده خرما حاوی فیتواستروژن‌ها هستند، مواد گیاهی که مشابه هورمون در انسان هستند. برای زنانی که در دوران یائسگی قرار می گیرند و مشکلاتی در سطح هورمون خود دارند، خوردن چنین غذاهایی می تواند کمک کننده باشد.

 چگونه حلوا ارده خرما را سرو کنیم

حلوا ارده خرما در واقع یک دسر است،اما در کشور ما در وعده های صبحانه و میان و وعده نیز مصرف می شود. برای مصرف حلوا ارده خرما می توانید آن را به مکعب های کوچک برش دهید و همانطور که هست بخورید ، حتی در وعده های اصلی همانند. صبحانه می توان آن را انواع نان میل کرد. اما فراموش نکنید: خوردن آن در مقادیر زیاد دارای ضرر است ، زیرا بسیار کالری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *