حلوا ارده شکلاتی از ابداعات جدید شرکت ها و تولید کنندگان بزرگ این محصول است که اخیرا در بازار شهرهای مختلف کشورمان توزیع شده است. اگرچه هم اینک نیز حلوا ارده کنجدی مشتریان بسیار زیادی دارد اما باید خاطر نشان شود که برخی از تولیدکنندگان بزرگ این محصول مقوی برای جذب مشتریان بیشتر به تولید حلوا ارده در طعم های مختلف مانند تولید کنندگان حلوا ارده شکلاتی اقدام کرده اند تا بتوانند متناسب با علاقه مردم محصولات تولیدی خود را تطبیق دهند.
حلوا ارده شکلاتی به دلیل طعم بینظیر که دارد، مشتریان بسیاری مجذوب خود کرده است، تولید این نوع محصول سبب پیشرفت چشمگیر صنعت تولید حلوا اراده بوده است. بطوریکه درصد بالایی از این نوع محصول به کشورهای همجوار صادر میشود. حلوا ایرانی به دلیل کیفیت مرغوب و مطلوبی که دارد، خواهان و حامیان بسیاری در سراسر دنیا نیز دارد، چه بسا تولید کنندگان حلوا ارده شکلاتی ایرانی با تولید چنین محصولی سبب درخشش و پیشرفت این نوع صنعت در سراسر جهان شدهاند.
حلوا ارده شکلاتی؛ بسیار لذیذ و مغذی بودهاست، به دلیل اینکه سرشار از ویتامین و پروتیین میباشد، برای سلامت بدن بسیار مفید است، بنابراین بهترین وعده غذایی برای همگان بشمار میآید. این حلوا از شکلات خوشمزه مقوی از مواد ارگانیک و طبیعی تهیه و تولید شده است، و نیز به دلیل طعم بینظیر که دارد مورد پسند اکثر افراد ، بخصوص کودکان میباشد.
حلوا ارده شکلاتی؛ از ماده ارگانیک که بسیار طبیعت گرمی دارند، تهیه میشود، بنابراین مصرف این محصول برای افرادی توصیه میشود که سرد مزاج و بلغم مزاج هستند، و نیز به دلیل طبیعت گرمی که دارد بهترین وعده غذایی برای فصول سرد سال میباشند. حلوا ارده؛ در طعمهای مختلفی ازجمله شکلاتی، کنجدی، پستهای، شیری، کرمی و غیره تهیه و تولید میشوند،که هرکدام دارای خواص و فواید متعددی میباشند، که برای درمان و پیشگیری بسیاری ازبیماریها مورد استفاده قرار میگیرند.
طرز تهیه حلوا ارده شکلاتی
مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا ارده شکلاتی:
- ارده 500گرم
- شکر1پیمانه
- آب 1پیمامه
- هل8/1قاشق چای خوری
- نمک 8/1قاشق چای خوری
- شکلات تلخ 1پیمانه در صورت تمایل بیشتر بریزید.
برای تهیه ارده شکلاتی ، نیاز به شربت مخصوص حلوا ارده داریم. برای درست کردن شربت حلوا ارده شکلاتی ابتدا شکر و آب را در قابلمه روی حرارت قراردهید اجازه به مدت 20دقیقه بجوشند، سپس نمک و هل را به آن اضافه کنید، ناگفته نماند باید حرارت شعله بسیار کم باشد تا مواد بطور کامل مخلوط و حل شوند. در مرحله بعدی شکلات را آب کرده و ارده را با آن مخلوط نماییدو نیز شربت تهیه شده را به آن اضافه کنید، در مرحله آخر تمام مواد مورد ترکیب شده را در قالب مخصوص قرار دهید و به مدت 24ساعت در یخچال بگذارید، بعداز پایان 24ساعته حلوا ارده شما آماده و قابل سرو میباشد.
خواص حلوا ارده شکلاتی
این محصول به دلیل اینکه سرشار از مواد املاح معدنی و مورد نیاز بدن میباشد، بسیار مفید بوده است، برای درمان و پیشگیری بسیار از بیماریها کار آمد و نقش آفرین میباشد، که در موارد ذیل به ذکر آنها میپردازیم.
- مناسب کودکان
طعم ارده به تنهایی مورد پسند کودکان نمیباشد، اما حلوا ارده شکلاتی به دلیل اینکه از شکلات و نوتلا بسیار خوشمزه تهیه میشوند و حاوی پروتیین و فسفر بالایی نیز هستند، تاثیری بسزایی در رشد و عملکرد حافظه کودکان دارد، بنابراین بهترین وعده غذایی برای آنها بشمار میآید.
- درمان کم خونی
اکثریت خانمها به دلیل بیماری زنانه دچار کم خونی مزمن میباشند، این محصول به دلیل اینکه حاوی کلسیم و آهن بالایی میباشند. بهترین مکمل دارویی برای رفع کم خونی و کمبود آهن بشمار میآید.
- مناسب افراد سرد مزاج
طبیعت حلوا ارده بسیار گرم و تر میباشد، بنابراین مناسب افرادیست؛ که سرد مزاج میباشند، این نوع محصول در مناطق سردسیری بسیار مورد استقبال قرار گرفته است، به دلیل طبیعت گرمی که دارند، از نفوذ سرما و لرزش در بدن جلوگیری نمودهاند.
- جلوگیری از پوسیدگی دندان
وجود کلسیم در این محصول در سلامت دندان بسیار تاثیر گذار میباشد. به همین خاطر از پوسیدگی و خرابی دندانها پیشگیری میکند.
- درمان یبوست
به دلیل مسهل بودن، در روند عملکرد دستگاه گوارش و روده بسیار نقش آفرین میباشد، برای درمان یبوست و سفتی ورم داخلی بسیار موثری هستند.
- کاهش وزن
همانطور که میدانیم؛ فیبر تاثیر بسزایی در کاهش وزن دارد، وجود فیبر در حلوا ارده شکلاتی نیز سبب کاهش اضافه وزن میشود، بهترین مکمل طبیعی برای کاهش وزن بشمار میآیند، بنابراین مناسب افرادیست، که از چاقی رنج میبرند، لازم به ذکر است بیان نماییم؛ مصرف این نوع محصول بعد از غذا در درمان لاغری نیز تاثیر گذار میباشد.
حلوا شکلاتی مناسب چه افرادی نمیباشد؟
حلوا ارده شکلاتی به دلیل اینکه دارای طبیعت گرم و ترمیباشد، برای افرادی که طبیعت بدن آنها گرم و خشک است مناسب نمیباشد، زیرا در صورت مصرف سبب بروز بیماریها نظیر غلیظ شدن کیسه صفرا و جوش میشود. افرادی که به بیماری دیابت و چربی خون مبتلا هستند، باید از خوردن این نوع محصول اجتناب کنند، زیرا به دلیل شکر و شکلات در حلوا وجود دارد، سبب کلسترول خون و افزایش قند خون میشود.