اگرچه شهر شیراز مرکز تاریخی و توریستی بزرگ ایران است اما خرید آنلاین حلوا ارده در شیراز نیز در سراسر ایران انجام می شود. با توجه به نزدیکی شهر زرقان به شیراز از یک طرف و همچنین رونق صنعت تولید حلوا ارده درجه یک کنجدی در زرقان می توان کارگاه های سنتی و صنعتی متعددی را در شیراز یافت که به تولید انواع محصولات کنجدی به ویژه ارده و حلوا ارده پرداخته و محصولات خود را در این شهر توزیع می کنند.
خرید آنلاین حلوا ارده در شیراز
ارده سفید و ارده خرما دو نمونه مشهور از این محصول کنجدی است که دارای ارزش غذایی بالایی بوده و با قیمت مناسب در بازار اغلب شهرهای بزرگ به فروش می رسد. ارده یکی از محصولات مقوی و سالم ایرانی است که از دانه های روغنی کنجد به دست می آید به طوریکه این دانه های روغنی ابتدا شسته شده و سپس برشته می شود و پس از آن نیز سابیده شده و این محصول غذایی ارزشمند از سابیدن این دانه های برشته شده حاصل می گردد.
حلوا ارده از حدود قرن هفتم میلادی توسط ایرانیان به کشورهای همسایه معرفی شد. این شیرینی نام عربی حلوا که ریشه آن لذیذ است را به خود گرفته است. حلوا ارده را در سراسر جهان به دلیل طعم بدیع و خواص زیاد محبوب است.
امروزه خرید حلوا ارده به صورت آنلاین و حضوری در همه شهرها میسر است. اگر در شهر شیراز زندگی می کنید حلوا ارده را به صورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی صنایع غذایی آرسا تهیه کنید.
فرایند ساخت حلوا ارده در شیراز
حلوای ارده با حلوای معمولی که با آرد طبخ می شود، متفاوت است، حلوا ارده طعم تلخی دارد و خواص بیشتری نسبت به سایر دسرها و شیرینیها دارد.حلوا ارده از خمیری متشکل از دانه های کنجد آسیاب شده، شکر کاراملی، ملاس و عسل تهیه می شود.
تکنولوژی ساخت به ظاهر ساده ویژگی های خاص خود را دارد که هر سازنده آن را مخفی نگه می دارد. تعجب نکنید که حلوا از تامین کنندگان مختلف در قوام، تفاوت های ظریف طعم، رنگ متفاوت است. برای بهبود محصول، پودر کاکائو، وانیل، آب مرکبات، میوه های خشک خرد شده، تکه های شکلات، آجیل به ارده چرب اضافه می شود. ریشه شیرین بیان و سفیده تخم مرغ نیز بافت آن را متخلخل می کند.
مراحل فنی تولید حلوا ارده :
- تهیه خمیر کنجد: دانه های کنجد روی جداکننده ها تمیز می شوند، در آب گرم خیس می شوند، پوسته ها از هسته ها جدا می شوند. مواد اولیه در روسترها قرار می گیرند، به سرعت سرد می شوند، در آسیاب خرد می شوند، فیلتر می شوند، به میکسر ارسال می شوند.
- درست کردن توده کارامل: شربت شیرین متشکل از آب، شکر و سایر افزودنیها در دستگاه خلاء جوشانده می شود و رطوبت را تا 4 درصد کاهش می دهد.
- به دست آوردن عصاره ریشه شیرین بیان: ریشه ها شسته می شوند، به مدت یک روز در آب گرم خیس می شوند، قطعه قطعه می شوند و برای مدت طولانی در دیگ جوشانده می شوند و آب را تا 4 بار تغییر می دهند.
- ایجاد تخلخل : با عصاره ریشه شیرین بیان: مرحله بعدی کوبیدن کارامل است ، که در آن تفاله ریشه شیرین بیان 2 درصد وزن کارامل است، در ظروف در معرض بخار با دمای 120-150 درجه این فرایند رخ می دهد. هنگام کوبیدن، جرم با هوا اشباع می شود که تخلخل ساختار را تضمین می کند.
- خمیر کردن: این روش را می توان هم به صورت دستی در مدت 10 دقیقه و هم به صورت مکانیزه (4 دقیقه) انجام داد. ورز دادن، که با معرفی مواد اضافی (آجیل، شکلات، میوه های خشک) انجام می شود، توزیع یکنواخت کارامل را در خمیر کنجد فراهم می کند.
- شکل دهی، لعاب دادن: توده تمام شده روی یک دستگاه مخصوص نورد می شود. این لایه به دیسک ها به شکل بریکت بریده می شود، در صورت لزوم با مواد مختلف پوشانده میشود و در یخچال خنک می شود.
- بسته بندی: بریکت هایی با وزن های مختلف با یک برچسب ساخته شده از کاغذ تحریر، بسته بندی شده در فویل یا فیلم ساخته شده از مواد پلیمری بسته بندی می شوند. سپس محصولات در جعبه های مقوایی، جعبه های چوبی قرار می گیرند و به انبار ارسال می شوند.
اگر شما قصد خرید آنلاین حلوا ارده در شیراز به صورت صنعتی و تمیز، بهداشتی و بسته بندی شده را دارید به سایت صنایع غذایی آرسا مراجعه کنید.
ترکیب شیمیایی و محتوای کالری حلوا ارده
حلوای ارده سرشار از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب تک غیراشباع است. در میان ویتامین ها و مواد معدنی، توکوفرول، تیامین، نیاسین، آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم پیشتاز هستند. علاوه بر این، محصول حاوی ویتامین ها – رتینول، B2، B6، B9، C،درشت مغذی ها پتاسیم، سدیم،چربی های اشباع شده، قندهای طبیعی، نشاسته است.