خرید عمده ارده باکیفیت

خرید عمده ارده باکیفیت-tahini.ir

فروشگاه های بزرگ مواد غذایی و فروشگاه های زنجیره ای از مشتریان عمده انواع محصولات کنجدی ازجمله ارده باکیفیت بوده و به خرید عمده ارده باکیفیت می پردازند. از آنجا که صنعت فرآوری دانه روغنی کنجد در شهرستان اردکان در شمال استان یزد بسیار پیشرفته است لذا محصولات کنجدی با ارزش و باکیفیتی در این شهرستان تولید می شود که هر یک از انها ارزش غذایی بسیار زیادی داشته و علاوه بر آن دارای ارزش اقتصادی و تجاری فراوانی برای مردم این شهر نیز هست.

ارده بسیار سالم ، مغذی و خوشمزه است  اولین باری که ارده  را امتحان می کنید، نمی توانید در برابر نخوردن آن مقاومت کنید. هر آنچه را که باید در مورد ارده  خوشمزه و باکیفیت  بدانید تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.برای خرید ارده باکیفیت به صورت عمده به سایت صنایع غذایی آرسا مراجعه کنید.

ارده چیست؟

ارده یا در زبان بین‌المللی تاهینی، یک فرآورده خوشمزه و مقوی از کنجد است ، ارده یک روش راحت و خوشمزه  برای گنجاندن دانه های کنجد در رژیم غذایی است. برای برخورداری از خواص کنجد  له کردن دانه ها تا زمانی که تا حدی آسیاب شوند ضروری است ، در غیر این صورت باید آنها را خوب بجوید، در غیر این صورت بدن مواد مغذی آنها را جذب نمی کند.پس بهترین شیوه مصرف کنجد به شکل ارده است که نیازی به جویدن زیاد ندارد و ازطرفی تمام خواص کنجد را در جریان فرآوری از دست نداده است. ارده  را با انواع غذاها مانند  اسموتی یا ماست ، روی سالاد یا سبزیجات، مخلوط با انواع شیره، عسل و … میل می‌کنند.

ارزش غذایی ارده چیست ؟

ارده  مملو  از چندین ماده مغذی است و به همین دلیل است که این فرآورده کنجد را می توان در دستور العمل های سبک و سالم استفاده کرد که برای مراقبت از سلامت و اندام شما عالی است. ارده  غذایی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های سالم است. فقط 1 قاشق غذاخوری از آن  حدود 15 گرم، بیش از 10 درصد از مقدار توصیه شده روزانه (%DV) برخی از مواد مغذی را تامین می کند.

 

یک قاشق غذاخوری ارده  حاوی مواد غذایی زیر است:

  • کالری: 90 کیلو کالری
  • چربی: 8 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • کربوهیدرات: 3 گرم
  • ویتامین B6: 11٪ DV
  • فسفر: 11% DV
  • تیامین: 13% DV
  • منگنز: 11% DV
  • ارده  منبع عالی فسفر و منگنز است که نقش حیاتی در سلامت استخوان افراد دارد
  • همچنین سرشار از ویتامین (ویتامین B1) و ویتامین B6 است که برای تولید انرژی مهم هستند. همینطور ارده ، حدود 50 درصد چربی موجود در تاهینی از اسیدهای چرب تک غیراشباع است که خواص ضد التهابی دارند و با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط هستند.

انواع ارده

ارده در دو نوع  بو داده و سفید  تهیه و توزیع می شود. ارده سفید از کنجد پوست کنده  تهیه می شود که در حین پوست گیری برخی از خواص کنجد که در پوست این دانه وجود داشته، از بین می رود. ارده بو‌داده خواص بیشتری نسبت به ارده سفید دارد‌. پیش از اینکه مرحله خمیر کردن کنجد انجام شود ارده را در یک تابه برشته می کنند یا در اصطلاح بو‌ می دهند. در خوزستان که یکی از مراکز تولید  عرضه ارده است آن را به صورت بو داده تهیه و عرضه می کنند، رنگ این ارده قهوه‌ای است . در شهر اردکان یزد اغلب ارده به رنگ سفید و پوست کنده است.

توصیه :  در مورد مدت زمانی که می توانید ارده را تازه نگه دارید متفاوت است، اما اکثر آنها می گویند که می توان آن را تا یک ماه به طور ایمن در یخچال نگهداری کرد. روغن‌ ارده در حین نگهداری ممکن است جدا شود، اما با هم زدن اردن  قبل از استفاده به راحتی می‌توان آن را اصلاح کرد. اگر قصد خرید ارده با کیفیت را به صورت عمده   دارید ، به فروشگاه صنایع غذایی آرسا مراجعه کنید.

هشدارهای مصرف ارده

اگر به دانه کنجد حساسیت دارید، نباید ارده بخورید. اگر نمی دانید حساسیت دارید یا نه، به واکنش بدنتان پس از خوردن آن توجه کنید.

در صورت بروز هر یک از این واکنش ها باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید:

  • حس سوزن سوزن شدن یا خارش در دهان دارید .
  • صورت، گلو، لب ها، زبان یا سایر قسمت های بدن شما متورم می شود.
  • درد معده، استفراغ، حالت تهوع یا اسهال به سراغ شما می اید.
  • دچار اگزما، کهیر یا خارش پوست شدید .
  • خس خس سینه یا گرفتگی بینی از علایم دیگر آلرژی به ارده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.