قیمت انواع حلوا ارده کنجدی

قیمت انواع حلوا ارده کنجدی-tahini.ir

واحدهای تولیدی حلوا ارده کنجدی و سایر فراورده های این دانه روغنی، انواع این محصولات را با شرایط بسیار خوب در بازار عرضه می کنند. قیمت انواع حلوا ارده کنجدی در بازار مشخص است و با کیفیت عالی به فروش می رسد. می توان از روغن خوراکی، ارده و حلوا ارده به سه محصول مهم به دست آمده از آن اشاره کرد.  از پرفروش ترین فرآورده های کنجدی درحال حاضر  می توان روغن خوراکی کنجدی و حلوا ارده مقوی را نام برد. در این مطلب همراه باشید تا با مطالب گوناگونی در مورد حلوا ارده آشنا شده و از خواص و مزایای خرید و مصرف این ماده ارزشمند خوراکی مطلع شوید.

ارده چیست و از چه ماده ای به دست می آید؟

ارده در اصل همان کنجدی است که پوست آن گرفته شده است و بو داده شده است که طی فرآیندی این ماده آسیاب می شود و به یک ماده خوش طعم و مغذی بدون اینکه ماده ی افزودنی دیگری را به آن بیافزایند برای وعده های مختلف غذایی تولید شده ،پس در واقع اصل اساسی برای تهیه محصولات کنجدی داشتن کنجدی است که کیفیت داشته باشد و این خود به تنهایی بر روی کیفیت محصول نهایی بسیار تاثیر می گذارد و باعث تفاوت محصولات از یکدیگر و تقاضا برای خرید آن ها است.

تفاوت ارده با حلوا ارده در چیست :

حلوا ارده، جامد است و طعم شیرین دارد و به تنهایی هم می توان مصرف کرد، چون بین شکر اضافه شده و کنجد واکنش هایی رخ می دهد این محصول به شکل جامد در می آید و شل نیست . اما ارده به شکل مایعی کرم رنگ است که طعمی گس نزدیک به تلخی دارد و از کنجدی که تفت داده شده به دست می آید. معمولا ارده را همراه با  شیرینی جاتی مانند عسل یا شیره مصرف می کنند. البته در شهر های مختلف نوع مصرف و طریقه مصرف مردم متفاوت است مثلا در خوزستان به همرا خرما مصرف می شود.

تفاوت حلوا ارده با حلوا شکری:

  • در تولید حلوا شکری نسبت به حلوا ارده از شکر بیشتری استفاده می شود.
  • به دلیل افزودنی هایی که به حلوا شکری اضافه می کنند دارای بافتی خشک و شکننده و رشته رشته است. این مواد را به دلیل اضافه می کنند تا روغن موجود در آن پس زده نشود. اما حلوا ارده بافتی خمیری و چرب دارد.
  • به دلیل آنکه چربی موجود در حلوا شکری کمتر است در برابر حلوا ارده انرژی کمتری تولید می کند.

فواید موجود در حلوا ارده:

تمامی خواصی که در کنجد و ارده وجود دارد و مفید است به صورت کلی در حلوا ارده نیز وجود دارد. حلوا ارده به دلیل وجود روغن کنجد چربی مفید خون را در بدن افزایش می دهد و حاوی انواع اسیدهای چرب امگا 3 و 6 است است که فواید بسیار زیادی برای بدن دارند. این ماده انتی اکسیدان زیادی دارد و به همین دلیل ضد سرطان است. حلوا ارده دارای املاح مانند منیزیم ، روی، کلسیم، فسفر و مس است و همچنین ویتامین های گروه ب و ای را هم در خود فراوان دارد. به دلیل وجود این خاصیت هایی که ذکر کردیم باعث تقویت پوست و موها و استخوان ها و دندان ها می شود. اسید فولیک و ویتامین های موجود در حلوا ارده همچنین باعث تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز می شود.

کاربردهای غذایی حلوا ارده :

ارده جایگاه ویژه ای را در بین وعده های غذایی دارد چون ارزش غذایی بالایی دارد و گنجاندن این ماده در برنامه غذایی روزانه افراد می تواند فواید زیادی به همراه داشته باشد. به همین دلیل بسیار توصیه شده که در اول روز و در وعده غذایی صبحانه استفاده شود چرا که انرژی موجود درآن می تواند تا آخر روز بدن را تامین کند. از انواع ترکیبات آن می توان به ارده شکلاتی و ارده شکلاتی فندقی و کرم ارده که بافتی نرم دارد اشاره کرد و بسیار برای تغذیه کودکان در وعده صبحانه مفید است و به دلیل طعم دلچسبی که دارد معمولا با استقبال زیادی از سمت بچه ها مواجه می شود.

سخن پایانی :

همانطور که در این مطلب گفتیم واحدهای تولیدی، حلوا ارده و سایر محصولات کنجدی را در بازار به انواع شکل ها و طعم های مختلف و با قیمت های مناسب و از نظر کیفی در درجه بالا عرضه می کنند. امیدواریم با اطلاع از این مزایا حتما این ماده غایی را در سبد خرید خود قرار دهید و از فواید بی شمار آن بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.