شرکتهای بازرگانی متعددی به عنوان صادر کننده انواع حلوا ارده درجه یک در کشور فعال هستند که یکی از مهمترین آنها صنایع غذایی آرسا میباشد.
شناخت انواع حلوا ارده
در کشور ایران انواع مختلفی از حلوا ارده کنجدی تولید شده و هر کدام از طعم و عطر خاصی برخوردار هستند.
البته انواع حلوا ارده از نظر مواد اولیه گاها یکسان هستند و مواد اولیه اکثر آنها ارده کنجد و شکر است اما فرمولاسیون تولید انواع حلوا ارده با یکدیگر تفاوتهایی داشته و باید به این موضوع توجه داشت.
در ادامه قصد داریم انواع حلوا ارده را معرفی نموده و اطلاعاتی در رابطه با آنها ارائه کنیم.
- حلوا ارده اردکان: حلوا ارده اردکان پرمصرفترین حلوا ارده سنتی در کشور است و در تولید آن حداقل ۵۰ درصد ارده کنجد خالص استفاده شده و ارزش غذایی بسیار بالایی نیز دارد.
- حلوا ارده شکری: حلوا ارده شکری با حلوا ارده اردکان از نظر مواد تشکیل دهنده یکسان است اما در حلوا ارده شکری همواره از مقادیر بیشتری شکر و گلوکز استفاده شده و میزان ارده کنجد آن کمتر میباشد و به دلیل بالا بودن میزان قند آن از ارزش غذایی کمتری نسبت به حلوا ارده اردکان برخوردار است.
- حلوا ارده شکلاتی: حلوا ارده شکلاتی به عنوان یکی از جدیدترین انواع حلوا ارده شناخته شده که در تولید آن علاوه بر ارده کنجد و گلوکز از شکلات نیز استفاده میشود.
- حلوا ارده کشی: مدل خاصی از حلوا ارده تحت عنوان حلوا ارده کشی نیز وجود دارد که وجود برخی مواد طبیعی در آن باعث میشود این حلوا ارده حالت کشسانی پیدا کرده و از طعم خوبی نیز برخوردار باشد و لازم است بدانید که این حلوا ارده بیشتر در شهرهای زرقان، بهبهان و شیراز تولید میشود.
بی شمار مدل حلوا ارده در کشور وجود داشته که به صورت سنتی در نقاط مختلف کشور تولید میشود اما انواع حلوا ارده ذکر شده جزء معروفترین انواع حلوا ارده در کشور میباشند.
راهنمای خرید حلوا ارده درجه یک
امروزه حلوا ارده نیز همانند بسیاری از محصولات غذایی در انواع کیفیت تولید و روانه بازار میشود و بسیاری از مردم توانایی تشخیص حلوا ارده درجه یک از نمونههای بی کیفیت را ندارند.
در این مواقع اکثر متقاضیان به راهنمایی و کمک در تشخیص و شناسایی حلوا ارده نیاز خواهند داشت.
در خرید حلوا ارده باکیفیت و درجه یک دانستن برخی نکات کاملاً ضروری است که این نکات به شرح زیر هستند:
- حلوا ارده درجه یک دارای بافت نرمی بوده و به هیچ وجه نباید در حین برش خرد شود.
- طعم حلوا ارده درجه یک نباید به هیچ وجه تند باشد و گلو را بسوزاند.
- عطر و طعم حلوا ارده باید تا تا حدود زیادی مشابه ارده کنجد باشد.
- رنگ حلو ارده تا حدود زیادی بستگی به نوع کنجد مورد استفاده دارد.
- محصولاتی که نشان سیب سلامت ندارند را به هیچ وجه خریداری نکنید.
- حلوا ارده اگر مانده باشد همواره سفت بوده و بوی ماندگی میدهد.
صادرات حلوا ارده درجه یک اردکان
حلوا ارده به عنوان یکی از پرطرفدار ترین محصولات کنجدی در جهان است و برای اولین بار نیز این محصول در ایران تولید شد و قطب تولید آن نیز شهرستان اردکان است.
حلوا ارده اردکان به دلیل برخورداری از طعم عالی و کیفیت بالا قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را دارد.
در حال حاضر نیز صنایع غذایی آرسا با همکاری برخی شرکتهای بازرگانی در حال صادرات حلوا ارده درجه یک به کشورهایی نظیر عراق، قطر، عمان، امارات و… میباشد.