صادرات انواع ارده سنتی یزد

صادرات ارده سنتی

بسیاری از متخصصان باتجربه مغز و اعصاب همواره معتقدند مصرف ارده کنجد در زمان جوانی و نوجوانی از ایجاد آلزایمر ذر زمان پیری و میانسالی جلوگیری می نماید و به همین دلیل نیز به بسیاری از بیماران خود مصرف ارده کنجد را توصیه می کنند.

کشور ایران به عنوان یکی از بزرگترین کشور های تولید کننده ارده سنتی در منطقه شناخته می شود زیرا میزان تولید فرآورده های کنجدی در ایران نسبت به کشور های دیگر بسیار بیشتر بوده و استان یزد به عنوان قطب اصلی تولید این محصول شناخته می شود و امروزه بسیاری از شرکت های بازرگانی با همکاری کارخانه های تولیدی در استان یزد در حال صادرات انواع ارده سنتی یزد به کشور های دیگر می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.